Köşe Yazarları ve Haberler - qoshe apps

Haberler ve Degiler
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 15.5 MB
  • Sürüm 3.0.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici qoshe apps

Köşe Yazarları ve Haberler - qoshe apps indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Köşe Yazarları ve Haberler,  gün içerisinde gerçekleşen olaylar hakkında yazılan yazılara tek bir adresten ulaşmanız amacıyla geliştirilmiş özel bir haber uygulamasıdır. Uygulamayı kullanmak için iOS akıllı cep telefonunuza ücret ödemeden indirebilirsiniz. Özel köşe yazılarını okuyun, yorumunuzu belirtin ve yazan kişiler ile iletişime geçerek onlarla sohbet edin. 

Sürekli takip ettiğiniz haber kaynaklarını favoriler kısmına ekleyerek daha sonra kolay ulaşım sağlayın. Beğendiğiniz köşe yazılarını kaydederek daha sonra okuyabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı arttırmak ve gündem hakkında bilgi sahibi olmak için Köşe Yazarları ve Haberler uygulamasının içeriklerine göz atın. Kategoriler kısmından ilgi alanınıza uygun olanı seçin ve içeriklerini gözden geçirin. Boş vakitlerinizi değerlendirmek için Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması oldukça işinize yarayacaktır. 

Sade, net, kolay anlaşılır tasarım ve kullanıcı arayüzü sayesinde kullanıcıları memnun etmeyi başaran Köşe Yazarları ve Haberler mobil uygulamasının gece görüşü sistemi sayesinde gözleriniz zarar görmeden gece okuma yapabilirsiniz. Kişiselleştirilebilir okuma deneyimi sayesinde ekran rengi, yazı boyutu, satır aralıkları ve yazı tipleri seçeneklerinde değişiklikler yapın. 

Köşe Yazarları ve Haberler - qoshe apps indir